تبلیغات
دانستنی های پزشکی .سلامت .بهداشت - روغن‌های سالم برای آشپزی


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

صفحات جانبی:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

روغن‌های سالم برای آشپزی

نوشته شده توسط:saeed shirmohamadi
جمعه 28 آذر 1393-02:19 ق.ظ

توجه کنید، حرارت دادن زیاد هر روغنی باعث اکسیده شدن روغن می‌شود که مصرف آن مضر است.

توجه کنید، حرارت دادن زیاد هر روغنی باعث اکسیده شدن روغن می‌شود که مصرف آن مضر است.

روغن دانه کتان:

غنی از امگا۳ است که کاهش دهنده التهاب است و مانع بروز آرتریت و بیماری قلبی می‌شود. همچنین یبوست را نیز کاهش می‌دهد. این روغن برای پخت مناسب نیست و می‌توان آن را به سالاد یا غذایی که نیاز به پخت ندارد، اضافه کرد.

روغن نارگیل:

حاوی اسیدهای «لوریک» و «کپریک» است که خاصیت ضدویروسی و ضدمیکروبی دارد. عملکرد ایمنی بدن را بهبود می‌دهد. برای تفت دادن مواد غذایی روی حرارت متوسط می‌توان از این روغن استفاده کرد. در پخت شیرینی با حرارت متوسط نیز می‌توان آن را جایگزین کره و مارگارین کرد.

روغن زیتون:

بسیار مفید است. آنتی اکسیدان موجود در آن خاصیت ضدسرطانی دارد. برای تفت دادن مواد غذایی روی حرارت پایین، افزودن سالاد و سس مناسب است.

روغن گردو:

کاهش دهنده بیماری قلبی است. غنی از آنتی اکسیدان، حاوی ملاتونین و تنظیم کننده چرخه بیولوژیکی بدن است. برای تفت دادن مواد غذایی روی حرارت متوسط، شیرینی پزی، افزودن به سالاد و ... مناسب است.

روغن کانولا:

غنی از امگا۳ و ۶ است که از بروز بیماری قلبی پیشگیری می‌کند. برای شیرینی پزی روی حرارت متوسط، تفت دادن، گریل کردن و افزودن به سالاد مناسب است.

روغن دانه انگور:

منبع عالی ویتامین E و امگا۶ است. برای تفت دادن موادغذایی روی حرارت متوسط و افزودن به سالاد مناسب است.

روغن شاهدانه:

حاوی اسید چرب امگا۳ و ۶، اسید «گامالینولنیک» است که ناراحتی پوستی را رفع می‌کند. برای تفت دادن روی حرارت کم تا متوسط، افزودن به سالاد و خواباندن مواد غذایی در روغن، مناسب است.



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 28 آذر 1393 02:19 ق.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر